top of page

Cipsuri de avocado

Ingrediente:

1,00 buc.

Avocado

100,00 g

Parmezan

1,00 linguriță

Suc de lămâie

Servesc

1/2 linguriță

4 persoane

Praf de usturoi

după gust

Sare

după gust

Piper negru măcinat

1. PreîncălziÈ›i cuptorul la 160°. Într-un castron mediu, zdrobiÈ›i fructul de avocado cu o furculiță până obÈ›ineÈ›i o pastă. Se amestecă cu parmezanul ras, sucul de lămâie È™i praful de usturoi. Se condimentează cu sare È™i piper.

2. Pe o tavă punem hârtie pentru copt È™i luăm cu ajutorul unei linguri bucăți din amestec, le aÈ™ezăm pe tava de copt È™i le aplatizăm. CoaceÈ›i până capătă o culoare aurie (15 până la 18 minute), apoi lăsaÈ›i-le să se răcească complet.

Serviți la temperatura camerei.

bottom of page