Clatite by Andreea Jugănaru
* Textura este puÈ›in diferită, e posibil să aveÈ›i probleme atunci când întoarceÈ›i clătitele cu spatula. AjustaÈ›i compoziÈ›ia după cum doriÈ›i cu lichid sau făină. Sunt foarte fragede, se rup uÈ™or!
Ingrediente:
70,00 g
Făină de migdale
50,00 g
Făină mix fibre low-carb
20,00 g
Făină de cocos
sau
3,00 bucăți
Ouă
1,00 linguriță
Eritritol-Stevie / Xilitol
2,00 linguri
Cacao
1,00 linguriță
Praf de copt
2,00 lingurițe
Ulei de cocos
100,00 ml
Lapte de migdale
1,00 linguriță
Extract de vanilie
1. Se pun toate ingredientele în blender È™i se amestecă timp de 1 minut.
2. Se lasă la frigider 20 de minute pentru ca făinurile să absoarbă bine lichidele. După 20 de minute compoziția va fi un pic mai groasă, veți mai avea nevoie de puțină apă să o mai subțiați.
3. Se încinge o tigaie mică cu 1/2 linguriță ulei cocos, cu un polonic mic se toarnă compoziÈ›ie in tigaie È™i se prepară precum clatitele obiÈ™nuite.