Cornulețe cu nucă și afine by Aurora Tănase
1. Se amestecă pulberile (făina din fibre cu făina de bambus, praful de albuș de ouă, praful de copt).
2. Se bat albuÈ™urile de la ouă întâi spumă, apoi se adauga galbenuÈ™urile È™i peste apa caldă È™i îndulcitorul.
3. Se mixeaza cu pulberea și se lasă la odihnă deasupra cuptorului cca. 15 min.
4. Se intinde foaiea se pune nuca cu îndulcitorul, cacaoa È™i afinele, se taie È™i se rulează.
5. Se încinge cuptorul, se coc la 170 grade cca. 25 de minute.
Ingrediente:
125,00 g
Făină din fibre NoCarb
2,00 bucăți
Ouă
25,00 g
Făină de bambus
35,00 g
Albuș de ouă - praf
1+1/2 linguriță
Praf de copt
1/2 linguriță
Sare
380 ml
Apă cadlă
2,00 linguri
Eritritol - Ștevie / Xilitol
Umplutura:
2,00 linguri
Eritritol - Ștevie / Xilitol
100,00 g
Nucă
100,00 g
Afine
40,00 g
Cacao