top of page

Cornulețe cu nucă și afine by Aurora Tănase

1. Se amestecă pulberile (făina din fibre cu făina de bambus, praful de albuÈ™ de ouă, praful de copt).

2. Se bat albuÈ™urile de la ouă întâi spumă, apoi se adauga galbenuÈ™urile È™i peste apa caldă È™i îndulcitorul.

3. Se mixeaza cu pulberea È™i se lasă la odihnă deasupra cuptorului cca. 15 min.

4. Se intinde foaiea se pune nuca cu îndulcitorul, cacaoa È™i afinele, se taie È™i se rulează.

5. Se încinge cuptorul, se coc la 170 grade cca. 25 de minute.

Ingrediente:

125,00 g

Făină din fibre NoCarb

2,00 bucăți

Ouă

25,00 g

Făină de bambus

35,00 g

Albuș de ouă - praf

1+1/2 linguriță

Praf de copt

1/2 linguriță

Sare

380 ml

Apă cadlă

2,00 linguri

Eritritol - Ștevie / Xilitol

Umplutura:

2,00 linguri

Eritritol - Ștevie / Xilitol

100,00 g

Nucă

100,00 g

Afine

40,00 g

Cacao

bottom of page