top of page

Rețete cu lactate

Drob din carne tocată

     O rețetă deosebită de drob de carne de vită la cuptor, cu un gust fabulos. Carnea suculentă și fragedă de vită o să vă cucerească instantaneu prin aroma și aspectul său specific. Poate fi servită cu succes la o cină obișnuită în familie.

1. Într-un bol amestecați carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, praful de usturoi, un ou, pesmet, sare și piper.

2. Într-o tavă dreptunghiulară (40 x 10 x 8 cm) așezați compoziția obținută, astfel încât să fie lipită de pereții și baza tăvii, iar în mijloc să rămână spațiu liber.

3. Puneți baconul în spațiu rămas liber, deasupra puneți crema de brânză și mozzarella. Peste mozzarella spargeți 3 ouă. Dați la cuptor pentru 60 minute, la temperatura de 180˚C.

4. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

70 min

Timp de gatire

60 min

Dificultate

usor

Servesc

Servesc

2 persoane

Ingrediente:

600,00 g

1,00 bucată

Ceapă

4,00 bucăți

Ouă

30,00 g

100,00 g

Bacon

200,00 g

Cremă de brînză

100,00 g

Mozzarella

1,00 linguriță

Sare

0,50 linguriță

Piper negru măcinat

bottom of page