Ouă umplute

Vă prezentăm o rețetă ușor picantă ce este binevenită atât pe masa de sărbătoare, cât și la o cină obișnuită în familie. Este o mâncare aromată, aspectuoasă și delicioasă ce vine în ajutor de fiecare dată când aveți poftă de ceva diferit de bucatele zilnice. Vă recomandăm să preparați aceast deliciu irezistibil și s ă impresionați toți oaspeții.
1. Pe un tocător tăiați ouăle fierte în jumătate.
2. Într-un bol mărunțiți gălbenușurile și amestecați-le cu smântâna, maioneza, ardeiul tăiat cubulețe și baconul rumenit și feliat.
3. Puneți câte o lingură din umplutura de gălbenușuri în mijlocul albușurilor. Presărați piper roșu și măsline feliate.
4. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
0 min
Dificultate
uşor
Servesc
Porții
2 persoane
Ingrediente:
10,00 bucăți
Ouă fierte
300,00 g
Pateu de ficat
30,00 g
1,00 linguriță
Maioneză
1,00 bucată
Ardei gras
100,00 g
Felii de bacon
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Sare