top of page

Rețete fără lactate

Ouă umplute

     Vă prezentăm o rețetă ușor picantă ce este binevenită atât pe masa de sărbătoare, cât și la o cină obișnuită în familie. Este o mâncare aromată, aspectuoasă și delicioasă ce vine în ajutor de fiecare dată când aveți poftă de ceva diferit de bucatele zilnice. Vă recomandăm să preparați aceast deliciu irezistibil și să impresionați toți oaspeții.

1. Pe un tocător tăiați ouăle fierte în jumătate.

2. Într-un bol mărunțiți gălbenușurile și amestecați-le cu smântâna, maioneza, ardeiul tăiat cubulețe și baconul rumenit și feliat.

3. Puneți câte o lingură din umplutura de gălbenușuri în mijlocul albușurilor. Presărați piper roșu și măsline feliate.

4. Savurați cu plăcere!

Timp de preparare

10 min

Timp de gatire

0 min

Dificultate

uşor

Servesc

Porții

2 persoane

Ingrediente:

10,00 bucăți

Ouă fierte

300,00 g

Pateu de ficat

30,00 g

1,00 linguriță

Maioneză

1,00 bucată

Ardei gras

100,00 g

Felii de bacon

0,25 linguriță

Piper negru măcinat

0,50 linguriță

Sare

bottom of page