Ouă umplute
Vă prezentăm o rețetă ușor picantă ce este binevenită atât pe masa de sărbătoare, cât și la o cină obișnuită în familie. Este o mâncare aromată, aspectuoasă și delicioasă ce vine în ajutor de fiecare dată când aveți poftă de ceva diferit de bucatele zilnice. Vă recomandăm să preparați aceast deliciu irezistibil și să impresionați toți oaspeții.
1. Pe un tocător tăiați ouăle fierte în jumătate.
2. Într-un bol mărunțiți gălbenușurile și amestecați-le cu smântâna, maioneza, ardeiul tăiat cubulețe și baconul rumenit și feliat.
3. Puneți câte o lingură din umplutura de gălbenușuri în mijlocul albușurilor. Presărați piper roșu și măsline feliate.
4. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
10 min
Timp de gatire
0 min
Dificultate
uşor
Servesc
Porții
2 persoane
Ingrediente:
10,00 bucăți
Ouă fierte
300,00 g
Pateu de ficat
30,00 g
1,00 linguriță
Maioneză
1,00 bucată
Ardei gras
100,00 g
Felii de bacon
0,25 linguriță
Piper negru măcinat
0,50 linguriță
Sare