1. Vinetele se curăță si se taie felii nu foarte groase. Le presărăm cu sare și le lăsăm aproximativ 30 de minute să iasă sucul.
2. Pieptul de pui tăiat cubulete mărunt È™i pus la marinat cu sare, piper, usturoiul, lămâia si paprika (pentru cine vrea varianta picantă).
3. Feliile de vânătă se È™terg cu È™erveÈ›ele absorbante pentru a elimina sucul, după care se pun pe o tigaie tip gril, încinsă cu puÈ›in ulei.
4. Separat în tigaie se pune la călit ceapa tăiată cuburi, după care se adaugă pieptul de pui marinat. Când puiul este aproape gata adăugăm È™i un ardei rosu tăiat cubuleÈ›e.
5. Într-un bol mic/mediu punem feliile de vinete în formă de petale, dar să iasă È™i înafara bolului, umplem bolul cu pui È™i închidem pacheÈ›elul.
6. Transferăm pacheÈ›elul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Deasupra punem o felie de roÈ™ie (opÈ›ional se poate pune È™i o felie de caÈ™caval).
7. Se dau cuptor aprox. 20 de minute.
*** Umplutura de pui poate fi modificată după gustul și pofta fiecăruia, se pot folosi ciuperci, bulion, ceapă verde, ardei iute, praz, orice alte ingrediente sau chiar făcută de post.