top of page

Cea mai rapidă pâine low-carb

paine rapida_edited.jpg

Ingrediente:

1,00 buc.

Ouă

1,00 lingură (8 grame)

Făină de migdale

1,00 lingură (8 grame)

Făină de cocos

1,00 lingură (10 grame)

Smântână lichidă

un praf

Sare

1/2 lingură (5 grame)

Unt topit

1/2 linguriță (3 grame)

Praf de copt

  1. Într-un bol se pun pe rând: făina de cocos, de migdale, praful de copt, smântâna, oul È™i puÈ›ină sare, amestecând treptat până ce obÈ›inem un mini aluat omogen.

  2. Ungem pereÈ›ii unui bol (sau unei căni, la bol transparent ca să văd mai bine dacă e făcută pâinea) cu aproximativ jumătate din cantitatea de unt, iar ce a rămas încomporăm în aluat. TurnaÈ›i aluatul în bolul dat cu unt È™i il punem pentru 2 minute la cuptorul cu microunde.

  3. După 2 minute, se scoate È™i îl lăsăm să se răcească. Se taie în 2 felii.

​

*** Dacă se doreÈ™te ca pâinea să fie mai crocantă, se poate lăsa în cuptor pentru 2 minute È™i 30 de secunde,

sau până la 3 minute.

bottom of page