top of page
Pască (low-carb) by Andreea Stoica
1. Se bat ouăle întregi cu xilitolul È™i esenÈ›a de vanilie.
2. Se adaugă brânza, apoi untul la temperatura camerei.
3. Încorporăm făina de migdale È™i cea de cocos È™i adăugăm smântâna. Punem stafidele / viÈ™inele, amestecăm È™i dăm la cuptor la 170 de grade ăn jur de 45 de minute.
4. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei, apoi se păstreează în frigider.
Ingrediente:
700,00 g
Brânză dulce de vacă
400,00 g
Smântână
4,00 linguri
Făină de cocos
6,00 linguri
Făină de migdale
după gust
Esență de vanilie
8,00 linguri
Xilitol
1,00 pachet
Unt (KerryGold)
6,00 buc.
Ouă
200,00 g
Stafide / Vișine
bottom of page