top of page
Paste (konjac) cu sos roșii, creveți, midii și usturoi by Ioana Gadalean
Ingrediente:
2,00 pachete
Paste Konjac
250,00 g (1/2 pungă)
Creveți decorticați
250,00 g (1/2 pungă)
Midii decortificate
4,00 - 5,00 căței
Usturoi
100,00 g
Unt
30,00 g
3,00 - 4,00 bucăți
Roșii
după gust
Piper
3,00 - 4,00 bucăți
după gust
Cimbru
după gust
Oregano
1. Punem la fiert pentru 2-3 minute pastele de konjac.
2. Separat intr-o tigaie, la foc mic, topim untul, punem usturoiul pisat si il prajim 1-2 minute.
3. Blenduim rosiile. Adaugam sosul de rosii in tigaie si lasam cateva minute sa fiarba. Dupa 5 minute punem piperul, cimbrul si oregano.
4. Adaugam crevetii si midiile pentru alte cateva minute.
5. Sosul asfel obtinut il punem peste pastele konjac.
bottom of page