top of page
Mini-pizza cu blat de conopidă
![](https://static.wixstatic.com/media/2ae195_a75b573951cc4e928f4dd96d66ec2ac3~mv2.jpg/v1/fill/w_330,h_238,al_c,lg_1,q_80,usm_0.33_1.00_0.00,enc_auto/2ae195_a75b573951cc4e928f4dd96d66ec2ac3~mv2.jpg)
Mini-pizza cu blat de conopidă (1 portie)
​
- 737 calorii (61 gr. Protein, 48 gr. Fat, 14 gr. carbs)
1. Pentru blat:
- conopida se opăreste si se pasează, se amesteca cu oualele si se intinde pe o foaie de copt. Se coace blatul singur aproximativ 10 minute.
2. Se adaugă sosul de rosii, mozarella, salamul si baconul, apoi se coace iarasi incă 10-15 minute, pană cand se topeste mozarella.
3. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
30 min
Timp de gatire
25 min
Dificultate
uÅŸor
Servesc
Porții
1 persoană
Ingrediente:
50,00 g
Mozzarella
2,00 bucăți
Ouă
300,00 g
Conopida
35,00 g
Salam
35,00 g
Bacon
1 bucata
Ardei iute
50,00 g
Roșii pasate
bottom of page