Rețete cu lactate
Piept de pui cu spanac
CombinaÈ›ia între brânză È™i spanac este preferată de mulÈ›i, în special cea folosită cu piept de pui. Rezultatul este unul apetisant căruia nu poÈ›i să-i reziÈ™ti. PregătiÈ›i această reÈ›etă extraordinară la prânz sau cină È™i răsfățaÈ›i-vă familia sau prietenii cu o mâncare savuroasă È™i super delicioasă.
1. TăiaÈ›i pieptul de pui felii, lăsând câte 1 cm distanță de la bază. AsezonaÈ›i-l cu sare È™i piper.
5. Savurați cu plăcere!
2. Într-o tigaie prăjiÈ›i spanacul timp de 2 min, până se înmoaie. AdăugaÈ›i crema de brânză prăjiÈ›i aproximativ 1 min. LăsaÈ›i să se răcească.
4. PuneÈ›i carnea într-o tavă È™i presăraÈ›i-o cu caÈ™caval ras È™i boia de ardei. DaÈ›i tava în cuptorul preîncălzit pentru 25 de minute la temperatura de 200 °C.
3. Umpleți pieptul de pui cu amestecul din spanac.
Timp de preparare
35 min
Timp de gatire
25 min
Dificultate
usor
Servesc
Servesc
4 persoane
4 persoane
Ingrediente:
600,00 g
Piept de pui
75,00 g
Spanac
30,00 g
Cremă de brînză
30,00 g
30,00 g
Cașcaval
20,00 ml
Ulei de masline
0,25 linguriță
Boia de ardei dulce
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat