
Rețete cu lactate
Piept de pui cu spanac

Combinația între brânză și spanac este preferată de mulți, în special cea folosită cu piept de pui. Rezultatul este unul apetisant căruia nu poți să-i reziști. Pregătiți această rețetă extraordinară la prânz sau cină și răsfățați-vă familia sau prietenii cu o mâncare savuroasă și super delicioasă.
1. Tăiați pieptul de pui felii, lăsând câte 1 cm distanță de la bază. Asezonați-l cu sare și piper.
5. Savurați cu plăcere!
2. Într-o tigaie prăjiți spanacul timp de 2 min, până se înmoaie. Adăugați crema de brânză prăjiți aproximativ 1 min. Lăsați să se răcească.
4. Puneți carnea într-o tavă și presărați-o cu cașcaval ras și boia de ardei. Dați tava în cuptorul preîncălzit pentru 25 de minute la temperatura de 200 °C.
3. Umpleți pieptul de pui cu amestecul din spanac.
Timp de preparare
35 min
Timp de gatire
25 min
Dificultate
usor
Servesc
Servesc
4 persoane
4 persoane
Ingrediente:
600,00 g
Piept de pui
75,00 g
Spanac
30,00 g
Cremă de brînză
30,00 g
30,00 g
Cașcaval
20,00 ml
Ulei de masline
0,25 linguriță
Boia de ardei dulce
0,50 linguriță
Sare
0,25 linguriță
Piper negru măcinat