top of page

Rețete cu lactate

Piept de pui cu spanac

     CombinaÈ›ia între brânză È™i spanac este preferată de mulÈ›i, în special cea folosită cu piept de pui. Rezultatul este unul apetisant căruia nu poÈ›i să-i reziÈ™ti. PregătiÈ›i această reÈ›etă extraordinară la prânz sau cină È™i răsfățaÈ›i-vă familia sau prietenii cu o mâncare savuroasă È™i super delicioasă.

1. TăiaÈ›i pieptul de pui felii, lăsând câte 1 cm distanță de la bază. AsezonaÈ›i-l cu sare È™i piper.

5. Savurați cu plăcere!

2. Într-o tigaie prăjiÈ›i spanacul timp de 2 min, până se înmoaie. AdăugaÈ›i crema de brânză prăjiÈ›i aproximativ 1 min. LăsaÈ›i să se răcească.

4. PuneÈ›i carnea într-o tavă È™i presăraÈ›i-o cu caÈ™caval ras È™i boia de ardei. DaÈ›i tava în cuptorul preîncălzit pentru 25 de minute la temperatura de 200 °C.

3. Umpleți pieptul de pui cu amestecul din spanac.

Timp de preparare

35 min

Timp de gatire

25 min

Dificultate

usor

Servesc

Servesc

4 persoane

4 persoane

Ingrediente:

600,00 g

Piept de pui

75,00 g

Spanac

30,00 g

Cremă de brînză

30,00 g

30,00 g

Cașcaval

20,00 ml

Ulei de masline

0,25 linguriță

Boia de ardei dulce

0,50 linguriță

Sare

0,25 linguriță

Piper negru măcinat

bottom of page