Ruladă din dovlecei
O rețetă neobișnuită de ruladă, datorită combinației dintre legume, cașcaval și șuncă. Nu aveţi nevoie de multe ingrediente şi se prepare în câțiva paşi. Rezultatul este uimitor! Grabiți-vă și savurați delicatețea acestei minunate rețete.
1. Într-un bol amestecați ouăle cu sare şi piper. Adăugaţi dovleceii şi parmezanul date prin răzătoare. Omogenizaţi bine conţinutul.
2. Puneți amestecul obținut într-o tavă (dimensiunile 20x28 cm) şi coaceţi la temperatura de 180°C timp de 20 minute.
2. Scoateţi din cuptor şi puneți deasupra feliile de şuncă şi caşcaval. Rulaţi rulada. Daţi rulada în cuptor la temperatura de 180°C timp de 10 minute, să se topească caşcavalul.
3. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
40 min
Timp de gatire
30 min
Dificultate
uşor
Servesc
Porții
2-3 persoane
Ingrediente:
2,00 bucăți
Dovlecei
200,00 g
Șuncă
200,00 g
Cașcaval
30,00 g
2,00 bucăți
Ouă
50,00 g
Parmezan
2,00 buc.
Sare
1,00 lingură
Piper negru măcinat