Rulouri: carne tocată - bacon - cașcaval
Rulourile de vită cu umplutură de cașcaval sunt extrem de delicioase, suculente, aromate și le puteți găti atât în cuptorul de acasă, cât și pe un grătar la aer liber. Așa cum a sosit mult așteptata primăvară și cu toții iubim să organizăm un grătar alături de cei dragi, aceste sunt rulouri sunt perfecte pentru astfel de ocazii. Sunt fabuloase alături de o salată ușoară din legume proaspete și un sos preferat.
1. Într-un bol amestecați carnea tocată cu ouăle, sarea, piperul, parmezanul ras și pătrunjelul tocat.
2. Tăiați cașcavalul în bucăți dreptunghiulare prin mijlocul cărora introduceți câte un bețișor pentru frigărui (20 cm).
4. Puneți rulourile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și dați tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 20-25 de minute.
3. Înveliți cașcavalul cu amestecul din carne obținut mai devreme și rulați câte o felie de bacon peste ruloul obținut.
5. Savurați cu plăcere!
Timp de preparare
35 min
Timp de gatire
25 min
Dificultate
usor
Servesc
Servesc
6 persoane
4 persoane
Ingrediente:
500,00 g
Carne tocată de vită
2,00 bucăți
Ouă
60,00 g
Parmezan
1,00 linguriță
Sare
0,50 linguriță
Piper negru măcinat
3,00 linguri
Pătrunjel
150,00 g
Cașcaval
120,00 g
Felii de bacon