Salată de boeuf
1. Se fierb: păstârnacul, È›elina È™i morcovul. Separat se fierbe È™i carnea (piept de pui sau vita). Cand sunt fierte se scot È™i se lasă la răcit.
2. Se taie în bucățele mici castraveÈ›ii muraÈ›i È™i gogoÈ™arii È™i se scurg de apă.
3. Se fierb 2-3 ouă. Când sunt fierte bine se scot , se decojesc È™i se lasă la răcit.
4. Se taie în cubuleÈ›e mici toate ingredientele se adaugă un praf de sare È™i se amestecă.
5. Pentru maioneză: un ou întreg, o linguriță de muÈ™tar, 200ml ulei de măsline puse în vasul de blender toate, apoi băgat blenderul, ridicat uÈ™or È™i gata maioneza!
6. Se amestecă toată compoziÈ›ia cu maioneza È™i se ornează cu câteva măsline.
​
​
*** Cantitățile de legume È™i carne sunt variate si depind de fiecare în parte - gusturile sunt diferite si nu se discută :)
Ingrediente:
-
Păstârnac
-
Țelină
-
Morcov
30,00 g
-
Castraveți murați
-
Pipt de pui / carne de vită
-
Gogoșari
2,00 - 3,00 buc
Ou fiert
după gust
un praf
Sare
Maioneza:
1,00 buc
Ou
200,00 g
Ulei de măsline
30,00 g
1,00 linguriță
Muștar