top of page

Rețete fără lactate

Salată de boeuf

Salata de boeuf_edited_edited.jpg

1. Se fierb: păstârnacul, È›elina È™i morcovul. Separat se fierbe È™i carnea (piept de pui sau vita). Cand sunt fierte se scot È™i se lasă la răcit.

2. Se taie în bucățele mici castraveÈ›ii muraÈ›i È™i gogoÈ™arii È™i se scurg de apă. 

3. Se fierb 2-3 ouă. Când sunt fierte bine se scot , se decojesc È™i se lasă la răcit.

4. Se taie în cubuleÈ›e mici toate ingredientele se adaugă un praf de sare È™i se amestecă.

5. Pentru maioneză: un ou întreg, o linguriță de muÈ™tar, 200ml ulei de măsline puse în vasul de blender toate, apoi băgat blenderul, ridicat uÈ™or È™i gata maioneza!

6. Se amestecă toată compoziÈ›ia cu maioneza È™i se ornează cu câteva măsline.

​

​

*** Cantitățile de legume È™i carne sunt variate si depind de fiecare în parte - gusturile sunt diferite si nu se discută :)

Ingrediente:

-

Păstârnac

-

Țelină

-

Morcov

30,00 g

-

Castraveți murați

-

Pipt de pui / carne de vită

-

Gogoșari

2,00 - 3,00 buc

 Ou fiert

după gust

un praf

Sare

Maioneza:

1,00 buc

Ou

200,00 g

Ulei de măsline

30,00 g

1,00 linguriță

Muștar

bottom of page