Salată de ridichi cu castraveți și ouă

1. Fierbeți ouăle, curățați-le de coajă și le tăiați în patru. Spălați castraveții și îi tăiați rondele. Spălați ridichile, le tăiați vârful și codițele și le tăiați tot în patru.
2. Puneți într-un bol 50 g de iaurt, pătrunjelul tocat, usturoiul pisat, adăugați sare, uleiul de măsline și pasați bine cu un blender vertical. Adăugați 250 g de iaurt rămas și amestecați bine cu o lingură.
3. Puneți într-un bol ridichile, castraveții, adăugați sosul de iaurt cu pătrunjel și amestecați bine. Într-un bol separat amestecați ouăle cu smântâna, muștarul, asezonați cu sare și piper negru.
4. Asamblați salata, așezând mai întâi pe platou salata principală de ridichi cu castraveți, apoi ouăle cu smântână.
Ingrediente:
2,00 legături
Ridiche
3,00 buc.
Castraveți
1/2 legătură
Pătrunjel
Servesc
3,00 linguri
4 persoane
Smântână
2,00 căței
Usturoi
5,00 buc.
Ouă
300,00 g
Iaurt grecesc (10% grăsime)
2,00 linguri
Ulei de măsline
1/2 linguriță
Sare
1/2 linguriță
Piper negru măcinat
1/2 linguriță
Muștar