top of page

Salată de ridichi cu castraveÈ›i È™i ouă

1. FierbeÈ›i ouăle, curățaÈ›i-le de coajă È™i le tăiaÈ›i în patru. SpălaÈ›i castraveÈ›ii È™i îi tăiaÈ›i rondele. SpălaÈ›i ridichile, le tăiaÈ›i vârful È™i codiÈ›ele È™i le tăiaÈ›i tot în patru.

2. PuneÈ›i într-un bol 50 g de iaurt, pătrunjelul tocat, usturoiul pisat, adăugaÈ›i sare, uleiul de măsline È™i pasaÈ›i bine cu un blender vertical. AdăugaÈ›i 250 g de iaurt rămas È™i amestecaÈ›i bine cu o lingură.

3. PuneÈ›i într-un bol ridichile, castraveÈ›ii, adăugaÈ›i sosul de iaurt cu pătrunjel È™i amestecaÈ›i bine. Într-un bol separat amestecaÈ›i ouăle cu smântâna, muÈ™tarul, asezonaÈ›i cu sare È™i piper negru.

4. AsamblaÈ›i salata, aÈ™ezând mai întâi pe platou salata principală de ridichi cu castraveÈ›i, apoi ouăle cu smântână.

Ingrediente:

2,00 legături

Ridiche

3,00 buc.

Castraveți

1/2 legătură

Pătrunjel

Servesc

3,00 linguri

4 persoane

Smântână

2,00 căței

Usturoi

5,00 buc.

Ouă

300,00 g

Iaurt grecesc (10% grăsime)

2,00 linguri

Ulei de măsline

1/2 linguriță

Sare

1/2 linguriță

Piper negru măcinat

1/2 linguriță

Muștar

bottom of page