top of page

Sărățele by Andreea Jugănaru

Ingrediente:

s5_edited.jpg

40,00 g

Făină de cocos

140,00 g

Făină de migdale

400,00 g

Mozzarela

2,00 buc

Ouă

50,00 g

Cașcaval

100,00 g

Cremă de brânză

1,00 lingură

Semințe de in

2,00 linguri

Semințe de susan

după gust

Sare

1. Mozzarella, caÈ™cavalul È™i crema de branză se dau la cuptorul cu microunde până se topesc toate È™i formează o masa vâscoasă (se pot da È™i la cuptorul electric ... diferă doar timpul de topire).

Se lasă să se răcească uÈ™or.

sartele - etapa 1

3. TăiaÈ›i aluatul cu cuÈ›itul în pătrățele sau fâÈ™ii lungi.

s3_edited.jpg

2. ObÈ›ineÈ›i un aluat uÈ™or lipicios. ÎntindeÈ›i-l cu sucitorul intre 2 foi de copt cât mărimea tăvii de aragaz.

s2_edited.jpg

4. DaÈ›i la cuptorul încins la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 20 de minute, verificaÈ›i când sunt rumene.

Bucățelele se mai lipesc între ele, însă le tăiaÈ›i din nou cu cuÈ›itul.

s4_edited.jpg
bottom of page