Supă de fructe de mare și pește by Ioana Gadalean

1. Se dau la blender roșiile. Separat călim în uleiul de măsline ceapa și țelina tocate mărunt. Adaugam și usturoiul si lasam la călit 2- 3 minute.
​
2. Adaugăm sosul de roșii și lăsăm la fiert preț de câteva minute. Adăugăm apoi creveții, scoicile și bucățelele de pește. Lăsăm la foc mic încă 20 de minute.
​
3. Adăugăm cimbrul, sarea și piperul, lasăm încă 2-3 minute la fiert și la final asezonăm cu pătrunjel.
Ingrediente:
5 buc.
Roșii
4,00 - 5,00 căței
Usturoi
1,00 buc
Ceapă
1,00 buc
Țelină (mică)
5,00 bucăți
Creveți decorticați
1,00 mână
Scoici
100,00 - 200,00 g
Pește (file)
0,50 linguriță
după gust
Pătrunjel
Sare / Piper
0,50 linguriță
-
Sare / Piper
Pătrunjel
după gust
Cimbru
1,00 lingură
Ulei de măsline