top of page
Supă de fructe de mare și pește by Ioana Gadalean
1. Se dau la blender roÈ™iile. Separat călim în uleiul de măsline ceapa È™i È›elina tocate mărunt. Adaugam È™i usturoiul si lasam la călit 2- 3 minute.
​
2. Adaugăm sosul de roÈ™ii È™i lăsăm la fiert preÈ› de câteva minute. Adăugăm apoi creveÈ›ii, scoicile È™i bucățelele de peÈ™te. Lăsăm la foc mic încă 20 de minute.
​
3. Adăugăm cimbrul, sarea È™i piperul, lasăm încă 2-3 minute la fiert È™i la final asezonăm cu pătrunjel.
Ingrediente:
5 buc.
Roșii
4,00 - 5,00 căței
Usturoi
1,00 buc
Ceapă
1,00 buc
Țelină (mică)
5,00 bucăți
Creveți decorticați
1,00 mână
Scoici
100,00 - 200,00 g
Pește (file)
0,50 linguriță
după gust
Pătrunjel
Sare / Piper
0,50 linguriță
-
Sare / Piper
Pătrunjel
după gust
Cimbru
1,00 lingură
Ulei de măsline
bottom of page